Wine & Bike

Manifestacija "Zvuci trube sa Timoka se održava u Knjaževcu, 29. jula, na moderno uređenom platou Doma kulture u organizaciji Turističke organizacije, ispred Opštine Knjaževac, a u saradnji sa Udruženjem trubača “Zvuk” iz Knjaževca, uz poštovanje propisanih epidemioloških mera.

Previous Next

U vreme pandemije, kada je podrška vrlo bitna, nova organizacija Art Address i već poznat javnosti Journey One Fashion Night udružili su snage, kreativnost i stvorili event koji ovog puta ima za cilj da pruži podršku lokalnim dizajnerima u Knjaževcu.

Kolekcije za proleće/leto 2021 predstaviće brendovi: Adress (Andrijana Jevtić), Sisters Code Atelier (Bojana i Vladana Veljković) x Kamije (Katarina Bogosavljević, Jelena Videnović i Mirjana Vitomirov).

Specijalan make up look osmislila je Aleksandra Apelić, a make up partner dogadjaja je Kiko Milano vodeći make- up brend u Italiji, koji je dostupan u celoj Srbiji.
Quvidis aplikacija vam pomaže da ostanete bezbedni i primate poruke sa mesta koja ste posetili. Koristite aplikaciju na bilo kom mestu sa istaknutom Quovidis oznakom i ostanite sigurni.

Posetioci modne večeri uživaće u vinima vinarije Jović.  „Osetite ljubav i tradiciju koja traje generacijama“

Domaćin modne večeri je Zavičajni muzej Knjaževac, a goste će zabavljati rok muzičar Dejan Gvozden, koji će izvesti dve nove pesme kao i najveće hitove Kristala.

Podrška lokalnim dizajnerima: Upoznajte brendove koji će se predstaviti

Još jedan od brendova u svetu mode je Adress. Ovaj brend je poznat po tome što ga mnoge poznate ličnosti nose već godinama unazad. Nežne haljine, kosulje, pa čak i suknje izradjene od svile  samo su neki od prepoznatljivih komada ovog brenda.  Adress brend  obožavaju poznate ličnosti kao što su Jelena Gavrilović i Snežana Dakić.
Modni brend Sisters Code Atelier kreirao je svoju drugu kapsula kolekciju venčanica za proleće/leto 2021. Sisters Code Atelier „Le marriage“ kolekcija delo je kreativnog dvojca Bojane i Vladane Veljković. Za razliku od prethodne kolekcije u kojoj su dominirale italijanska čipka, til i cvetni ukrasi, ovoga puta čitavom kolekcijom upečatljivo vlada američki saten u mlečnobeloj boji. Mini haljine A kroja, V izrezi na leđima, top i suknja sa karnerima – samo su neki od modela i detalja koji mogu ulepšati wedding priču.
Aksesoari koji će upotpuniti stajling: SCA minđuše, ogrlice i narukvice izrađene od srebra, osvojiće vas svojom elegancijom, dok će mini tote kožna torba poslužiti da budete prepoznatljivi u svakom trenutku.

Brend koji izradjuje modnu obuću Kamije, ekskluzivno je dizajnirao modele od kože za ovu kolekciju. Sandale i štikle u  žutoj , ljubičastoj, narandžastoj boji definitivno su favoriti za letnju sezonu.

JAVNI POZIV REGISTROVANIM PROIZVOĐAČIMASUVENIRA I PROIZVODA DAMAĆE RADINOSTI, PROIZVOĐAČIMA VINA I RAКIJA, POLJOPRIVREDNIM GAZDINSTVIMA I UDRUŽENJIMA GRAĐANA SA PREBIVALIŠTEM NA TERITORIJI OPŠTINE КNJAŽEVAC.
Pozivaju se sva registrovana poljoprivredna gazdinstva, udruženja građana i proizvođači koji se bave proizvodnjom suvenira, domaće radinosti i vina i rakija, sa prebivalištem na teritoriji Opštine Кnjaževac  radi podnošenja prijave za besplatno korišćenje drvenih tezgi-kućica, postavljenih u ulici „cveća i suvenira“ kod Spomen parka.
Prijava se podnosi u slobodnoj formi i obavezno treba da sadrži: naziv podnosioca prijave i kontakt podatke, osnov registracije, opis asortimana proizvoda koje izrađuju.
Svaki proizvod ili suvenir mora imati obeležje opštine Кnjaževac (natpis Кnjaževac, da je proizvod proizveden na teritoriji opštine Кnjaževac i sl.).
Nakon isteka roka za prijavu, komisija će odlučiti koji proizvodi najbolje predstavljaju našu opštinu i proizvođači istih će dobiti po jednu drvenu tezgu/kućicu.
Uslovi korišćenja kućica biće regulisani Ugovorom o korišćenju.
Rok za podnošenje prijave je 26. april do 14:30 časova. Prijave se podnose u prostorijama Turističke organizacije, na adresi Кnjaza Miloša 37.
Кontak: Turistička organizacija opštine Кnjaževac, telefon: 019/735-230

#EUzaTebe –“ EU za kulturno nasleđe i turizam“ je projekat usmeren na razvoj turizma kao značajnog privrednog potencijala koji ima za cilj podsticanje ekonomskog razvoja istočne Srbije i Donjeg Podunavlja. Finansiraju ga Evropska unija i nemačko Savezno ministarstvo za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ), a sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ.

logo_dole.png
ves-logo1.png
© {2019}, East Star Group
eden_logo.png

Kontakt

Adresa: Knjaza Miloša 37;
Tel/faks:+381(19)735-230
E-mail: toknjazevac@mts.rs

Search