VIKEND ADRENALINA U KNJAŽEVCU

VIKEND ADRENALINA U KNJAŽEVCU

Izuzetni tereni i povoljna vazdušna strujanja okupila su proteklog vikenda, u opštini Knjaževac, posetioce iz čitavog sveta željne uzbuđenja, lepog provoda, sportskog nadmetanja, kvalitetnog druženja. U periodu od 1. do 03. juna, u okviru “Vikenda adrenalina” organizovana su tri događaja koja podižu adrenalin i promovišu prirodne lepote i potencijal za avanturistički turizam naših planina.
Na Staroj planini održan je VI Ultra trail sa preko 400 učesnika iz 25 zemalja, sa tri kontinenta (prilog TV Prva). Preporučujemo da pročitate i tekst iz “Sportskog  žurnala” o UTSP 2018.

Istog vikenda održano je i VI izdanje ATV avanture sa preko 60 učesnika koji su svoje umeće u “rukovanju” moćnim četvorotočkašima demonstrilali na izazovnim terenima Stare planine i na lokaciji Crvenjsko jezero-Lipovica. 

Na planini Tupižnici održano je II kolo Paraglajding lige Srbije. Domaćin paraglajding skupa bio je Paraglajding klub “Babin zub” iz Knjaževca. Detaljnije informacije o takmičenju možete dobiti na stranici knjazevacinfo.
Bravo za sve ljubitelje avanturistiških sportova i čestitke Sky running asocijaciji, ATV klubu Stara Planina, kao i Paraglajding klubu “Babin zub” na uspešnoj organizaciji pomenutih događaja.

>Dodaj komentar