Novogodišnji Eko Sajam 2016

Novogodišnji Eko Sajam 2016

knjaževac eko sajam

U četvrtak, 22. decembra 2016. godine u Knjaževcu je održan 4. po redu „Novogodišnji eko sajam“.

 

Manifestaciju je organizovala Turistička organizacija opštine Knjaževac, a pod pokroviteljstvom Opštine Knjaževac, tj. Fonda za zaštitu životne sredine.

Nova godina predstavlja najveseliji, najsvečaniji i najomiljeniji praznik tokom godine.

Na novogodišnji duh i Božićnu toplinu niko nije imun, a posebno deca. U oku svakog od njih zaiskri jedna zvezda, a sa lica ne silazi osmeh dok se sa nestrpljenjem iščekuje deda mraz a za njim i Božić bata.

U takvom raspoloženju, a pokrenuti željom da predstojeće praznike i sadržaj u ovom delu godine obogati, Turistička organizacija opštine Knjaževac je 2013. godine pokrenula ovu Manifestaciju. „Novogodišnji eko sajam“ obuhvata niz različitih aktivnosti, kojima se kroz zabavu ukazuje deci na važnu ulogu očuvanja životne sredine u kojoj žive i odrastaju.

Svake godine pažljivo se bira i postavlja centralna tema mainfestacije. Ovaj put bila je to Stara planina, sa ciljem da se našim malim sugrađanima približe prirodni i kulturni resursi opštine Knjaževac, da bi kroz igru naučili nešto o svom rodnom mestu.

Svim nagrađenima čestitamo. Sve one koji nisu učestvovali pozivamo da se oprobaju u nekoj od takmičarskih kategorija sledeće godine.

Galerija