SVETSKO TAKMIČENJE U KNJAŽEVCU

SVETSKO TAKMIČENJE U KNJAŽEVCU

baner

U Knjaževcu u periodu od 18. do 24. septembra 2016. godine održava se Svetsko prvenstvo u Pauerflitingu po GPC pravilima u Domu Kulture.

Takmičenja po kategorijama održavaju se svakog dana od 9.00 časova osim srede i četvrtka, kada takmičenje počinje od 7 časova.

U subotu 17. Septembra od 20:00 časova uz vatromet i koncert rok benda na platou ispred Doma Kulture najavljujemo ovaj sportski događaj.

Zvanična ceremonija otvaranja održava se u nedelju 18. Septembra u 9.00 časova, a takmičenje počinje od 9.30 časova.

Na ovom međunarodnom događaju svetskih razmera prijavljeno je oko 500 takmičara iz 30 zemalja. Najjačih ljudi – dizači tegova će se tokom cele nedelje boriti za titulu svetskog prvaka. Takmičenje će otvoriti predsednik Opštine Knjaževac mr. Milan Đokić, a otvaranje prvenstva će (prema najavi) uveličati državni sekretar sporta Predrag Peruničić.

Dana 20.09.2016. godine, nakon završetka trećeg dana Svetskog prvenstva održava se i 1. Državno prvenstvo za osobe sa invaliditetom, pod pokroviteljstvom nedavno formiranog Pauerlifting saveza za osobe sa invaliditetom.

Detaljne informacije o rasporedu takmičenja i ostale zanimljive podatke o ovim sportskim događajima možete pronaći na sajtu Pauerlifting kluba Knjaževac na: http://u-spf.com